Opzoeken

Algemeen zoeken

Doorzoek de hele website door een trefwoord in te voeren of kies hierboven een databank om specifiek te zoeken

Zoeken


Zoekresultaten 14,451 - 14,460 15,435 resultaten gevonden
Syndicat Général Industriel. Huiles, graisses, vaselines
King's metal polish Co. A. Koninckx & Co. Vingt années de succès
B. Huyghe & Cie. Agents généraux pour la Belgique et la Hollande de messrs. Tabb & Burletson, exportateurs de charbons et coke, Newcastle-on-Tyne et Cardiff. Messieurs, ...
Jules Sencie. Lunettes industrielles, respirateurs
Jules Sencie. Manufacture de lunettes industrielles. tarif 1911
Dutry-Colson. Ustentiles de cuisine
Jules Sencie. Manufacture de lunettes industrielles
Manufacture générale de meubles en chêne et noyer sculptés H. Zech.
Richard Gundlach. Indicateur du point de rosée d'Ulbrich. Polymètre perfectionné, hygromètre à cheveux de précision
Bakken
Bakken van het brood De deegballen worden met behulp van de ovenpaal in rijen naast elkaar in de oven gestoken. De deegballen mogen niet tegen elkaar gelegd worden omdat het deeg nog zal uitzetten. De broden mogen ook niet tegen de wanden komen omdat ze dan aanbranden. Bij het inschieten van het brood moet men vlug te werk gaan want de eerste bakken reeds terwijl de andere nog niet in de oven liggen; bovendien koelt de oven dan te vlug af. Een weinig meel op het blad van de ovenpaal voorkomt het kleven van de deegbal. Wanneer de broden zich in de oven bevinden, wordt deze afgesloten om de hitte maar ook de damp in de oven te houden. Tijdens het bakken verdampt een deel van het water uit het deeg. Deze damp "valt neer" op het brood als de oven afkoelt, waardoor het brood een zachte korst krijgt. De bakduur is afhankelijk van het gewicht van het brood en van het gebruikte broodgraan: wittebrood: ongeveer één uur roggebrood, volkorenbrood: 1,5 uur tot 2 uur vlaai: ongeveer een kwartier (=...